torsdag 25 mars 2010

I går fattade jag ett jobbigt beslut och nu måste jag leva med konsekvenserna. Det är SKITjobbigt! Tänk om man kunde slippa vara med om skit nångång...det skulle vara trevligt för en gångs skull. Få känna hur det känns när allt är normalt och bra. Faktum är att jag nog aldrig gjort det, alltid är det ngt problem och då menar jag inte snö i mars och andra I-lands problem som folk tampas med och som gör mig spyfärdig. Ge mig en paus från eländet tack!

4 kommentarer:

  1. Men usch, det låter inge bra. Hoppas det löser sig på något sätt i alla fall. Kram kram

    SvaraRadera
  2. Vet du Tessan att detta elände faktiskt stärker ger dig valkar som du inte ser. På gott och på mindere gott men... Jag ser det som att det finns en uppgift för oss (ja vi är fler eländesbenägna) någonstas och vi måste bara stärkas lite, eller?????

    Men man kan ju undra ibland.
    Sköt om dig från din "gamla" okända kusin.

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni:) Jag försöker oxå tänka att det stärker oss, men ibland tycker jag att det får vara nog. Det verkar som att vissa av oss ska vara med om mer än andra.

    Kul att "se" dig iallafall Catarina:)

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Visst kan man undra och önska att man kunde dela ut lite till andra som tycks gå orörda.

    Men vet du att du bara du bestämmer över vilka val du gör och att omständigheterna ALDRIG får påverka dina vägval. Tänk ALDRIG på det som hänt utan focusera på hur DU vill att allt skall vara och framförallt behåll dina drömmar och få dem till verklighet genom att hålla dem vid liv.

    Kram och ha en skön påsk :-)

    SvaraRadera