måndag 20 juli 2009

Vet ni vad?!
Idag har jag efter 33 år fått reda på att jag har tvillingtår. Fattar ni...tvillingtår...jag visste inte ens att det existerade. Jag fick reda på det efter att mamma berättade att Ville på ena foten har ärvt mina tvillingtår. Jag var tvungen att genast ta av mig strumporna och titta efter och ja...där var dem, de små rackarna. Jag har alltid tyckt att mina tår är så söta och nu fick jag svaret på varför de är sötare än andras tår. Tvillingtår innebär att de två tår som kommer efter stortån är ihopväxta och därför inte ser så långa ut. Fascinerande detta! Jag kan alltså inte vicka på bara den ena, utan då följer den andra med. Hihi!! Och tänk att Ville ärvt detta från mig. Ja alla säger ju att han är så lik mickes pappa men tårna har han från mig...tji fick farfar...fast jag måste ju först inspektera så inte även farfar har tvillingtår.

Annars är det fint här hemma. Idag har vi inspekterat den nya lilla kusinen (mickes systerdotter). Hon var så söt så söt:)

Jag har för första gången i mitt liv betald semester så nu har jag hela dagen njutit av att tjäna pengar utan att göra något jobbaktigt alls. (Fast jag var tvungen att svara på ett mail).

I morgon blir det nog bakdag, Ciabatta, grekiskt lantbröd och frallor.

3 kommentarer:

  1. de gick bra trots havandeskapsförgiftning o så då? O grattis till den funna tvillingtån;)

    SvaraRadera
  2. jag vill faktist inte prova på hur långsamt de är o gå över tiden, kan bara föreställa mig =/ Tyckte dom 5 sista veckorna med Molly kunde ha kvittat, mest krämpor :) Den här gången känner jag mig mycket mer pigg o rörlig (kan ju iof ändra sig fort) Men man håller ju igång mer med smått hemma :) Ska ni försöka klämma ni nått nu i sommar lr njuter ni av o vara hemma?

    SvaraRadera
  3. lite dålig uppdatering här faktist;)

    SvaraRadera